sunnuntai 11. joulukuuta 2022

 11.12.2022


Viikonlopun lomanen suuntautui tällä kertaa Naantaliin ; eli varsinaiseen kesäkaupunkiin 😊. Tunnelmallista oli toki nytkin ja vanhan kaupungin pienet kujat ja monet jouluvalot oli kokemisen arvoisia. Sattui juuri sopiva pikkupakkanen ja vähän lunta maassa; oikea postikorttisää.


Eriskummallinen kahvila jossa on myös muumimukinäyttely jäi kävelyreittimme varrelle, mutta nyt se ei ollut auki. Moni muukin paikka oli suljettu nyt turistikauden ulkopuolella, mutta meitä se ei haitannut tippaakaan.Majoitumme Bridget Inn- nimisessä hotellissa joka oli restauroitu 1880 -luvun vanhaan työläiskorttelin taloon. Eri kokoisia  huoneita tarjolla pienistä huoneista aina isoon huoneistoon jossa mm. oma poreallas ja terassi tai parveke. Meillä oli pieni huone, jossa kaikki tarvittava ja upeasti remontoitu ajan henkeen.

Varasimme pariksi tunniksi saunan ja porealtaan ja iloinen yllätys oli PUUsauna. Ihanan pehmeät löylyt.
Rusinaksi asti loikoilimme poreissa 😊.

Aamupala oli myös hyvä kokemus ja jo itse aamiaistila kauniisti toteutettu. Kaikki mitä oli tarjolla oli vastaleivottua ja maistuvaa. Positiivisesti erilainen kuin normi hotelliaamiainen.

Tänne voisimme tulla toistekin 👍.2 kommenttia:

  1. Tuollaiset vanhat remontoidut paikat on niin tunnelmallisia, verrattuna isoihin hotelleihin. Oudon näköistä, kun on lumisia kuvia, kun vasta kesällä käveltiin tuolla ;)

    VastaaPoista
  2. Naantalissa näytti olevan useampikin tuollainen vanhaan taloon restauroitu hotelli. Pitää mennä kesällä uudelleen :-)

    VastaaPoista