perjantai 16. joulukuuta 2022

 17.12.2022


Sain influenssarokotteen jälkeen huikean päänsäryn. Se kesti vuorokauden ja vaikka harvemmin turvaudun särkylääkkeisiin niin nyt oli haettava apua pilleristä; sen verran kuluttavaa ja inhottavaa jatkuva jumputus oli. Rokotteen sivuvaikutus ?

Kirjoitanpahan nyt tähänkin , että päätin etten sovi enää YHTÄÄN työvuoroa ennen joulua vaan pidän seuraavan viikon tyystin vapaana työtöistä ja alan laskeutua joulun tunnelmaan. Pitää nimittäin ihan oikeasti päättää ettei sorru lupautumaan töihin jos ja kun pyydetään. Kun samalla tietää, että joku tai jotkut ovat pulassa niin helposti alkaa pyörittää mielessään, että voisinhan minä......😏.



Mutta nyt tonttuilen vain kotona !

3 kommenttia:

  1. Viisas päätös! Tunnistan niin tuon tunteen. Jos vaan joku keksii jotain pyytää ja tarvii apua, niin oitis tulee tunne, että mitenkähän voisin tuon tehdä. Ylityövuoroista (työvoiman puutten takia) olen kieltäytynyt koko tämän vuoden, vaikka tuntuukin pahalta ajatella, että olisi itse tilanteessa, jossa kaikki työt kuormittuvat.

    VastaaPoista
  2. Niin kai sitä vain pitää yrittää olla tarpeeksi itsekäs. Henkilöstövaje ei sillä ainakaan parane, että aina vain joustetaan ja venytään. Ja välillä toki muistutan itseäni siitäkin ettei sota yhtä naista kaipaa :-).

    VastaaPoista
  3. Niin kai sitä vain pitää yrittää olla tarpeeksi itsekäs. Henkilöstövaje ei sillä ainakaan parane, että aina vain joustetaan ja venytään. Ja välillä toki muistutan itseäni siitäkin ettei sota yhtä naista kaipaa :-).

    VastaaPoista