perjantai 22. heinäkuuta 2022

 22.7.2022

 

Uusia perunoita tykötarpeineen on syöty sen verran paljon, että välillä tekee mieli jotain ihan muunlaista ruokaa. Suolainen pannukakku on helppo ja nopea tehdä ja siihen voi kätkeä juuri sitä mitä jääkaapissa on.Kokeilin sellaista versiota jossa on marinoitua tofua, pinaattia, paprikaa ja juustoraastetta päälle.Pannukakusta tuli meille kahden syötäväksi juuri sopivan kokoinen ja siksipä laitan ohjeen tähän.Ohje on liian pieni koko pellille mutta tämän kokoiseen vuokaan tuli juuri sopivan kokoinen annos.

 

Eli ohje on siis:

4 pientä kananmunaa

4 dl maitoa

vajaa desi vehnäjauhoja

vajaa desi sämpyläjauhoja

suolaa vajaa teelusikka

1 tl valkosipulitahnaa (kun sattui jääkaapissa olemaan)

Kaikki sekaisin ja annoin hetken turvota ennen muiden aineiden lisäämistä. 200 astetta ja puolisen tuntia.Itse pannukakusta ei ole kuvaa koska hyökkäsimme sen kimppuun nälkäisinä heti kun uunista pois otin. Ei siinä ehdi mitään kuvata 😊.

2 kommenttia:

  1. Vaikuttaa kokeilemisen arvoiselta. Välillä syömiset katoaa niin nopeasti, ettei ehdi kissaa sanoa, saati sitten kuvailla ;)

    VastaaPoista