torstai 14. heinäkuuta 2022


 15.7.2022

 

Ylen Areenasta löytyi aikas kiva ohjelma.Suuri ompelukisa. Saman tyyppinen formaatti kuin leivontaohjelmatkin mutta tässä ohjelmassa on pääroolissa ompelukoneen osaajat.Kilpailijat tekevät vanhasta uutta ja taituroivat myös ihan uusia vaatteita.Osa tekeleistä ampuu yli mutta toisaalta tosi upeita asuja syntyy muutamassa tunnissa.

No selvähän se, että tuollaisen katselu inspiroi ottamaan ompelukoneen esiin.Ainakin ajatuksen tasolla.En oikein innostu uusien vaatteiden ompelusta kun kaupasta saan mitä tarviin ja ainakin näen ostohetkellä mikä mikäkin on (sama ei totisesti päde itse ommeltuun 😊). Mutta kaikenlainen kierrätys ja uudelleen muokkaus on minusta aina niin  mukavaa.

Ohjelmaa katsellessa muistelin miten nuorena tuli ommeltua vaate jos toinenkin ja tuli tikattua farkkuja ja käytettyä erilaisia kiinnitysrenkaita ja jopa nahkaneulalla ommeltua jotakin.Silloin oli pulaa rahasta ja itse tekemällä sai persoonallisia juttuja.

 


 

 

Täytyy pitää "ompelukoneajatus" vireillä.


1 kommentti:

  1. Minä katsoin syksyllä telkusta tuon suuren ompelukisan ja koko ajan tuntui, että pitäisi päästä ompelemaan. Sitten kun sain hommasta kiinni, ompelin monta puseroa :)

    VastaaPoista