21.07.2018
Olen oppinut vihdoinkin keittämään perunoita ! Siis ihan oikeaoppisesti ja niin että niissä on sopiva tekstuuri ja maku. Ollaan maisteltu paljon myös monenlaisia eri lajikkeita. Kun keittotaito on opittu niin päätin kokeilla nettiohjeen mukaisesti paahtaa uusia perunoita uunissa ihan vain vaihtelun vuoksi ja kyllä kannatti. Ja ei muuta kuin perunat pellille ja vähän öljyä ja karkeaa suolaa; uunissa sellaiset 40-50 minuuttia.Meillä ne syötiin itsetehdyn sienisalaatin kanssa.Herkullista.
Ja kun ollaan katseltu Master Chef Australia-ohjelmaa tiiviisti niin siitä inspiroituneena väsäsin jälkkärin kaapissa olevista raaaka-aineista eli jogurttia, vadelmia ja yksi vaivainen appelsiini.
Kaikki aineet sekaisin ja pakastimeen.
Kuva ei todellakaan anna oikeutta sen maulle ja muutenkin oli kiire päästä syömään 😋 mutta idea on siinä, että kun näkee pikkuisen vaivaa niin arkiset elementit muuttuu ihan toiseksi.
Olen oppinut vihdoinkin keittämään perunoita ! Siis ihan oikeaoppisesti ja niin että niissä on sopiva tekstuuri ja maku. Ollaan maisteltu paljon myös monenlaisia eri lajikkeita. Kun keittotaito on opittu niin päätin kokeilla nettiohjeen mukaisesti paahtaa uusia perunoita uunissa ihan vain vaihtelun vuoksi ja kyllä kannatti. Ja ei muuta kuin perunat pellille ja vähän öljyä ja karkeaa suolaa; uunissa sellaiset 40-50 minuuttia.Meillä ne syötiin itsetehdyn sienisalaatin kanssa.Herkullista.
Ja kun ollaan katseltu Master Chef Australia-ohjelmaa tiiviisti niin siitä inspiroituneena väsäsin jälkkärin kaapissa olevista raaaka-aineista eli jogurttia, vadelmia ja yksi vaivainen appelsiini.
Kaikki aineet sekaisin ja pakastimeen.
Kuva ei todellakaan anna oikeutta sen maulle ja muutenkin oli kiire päästä syömään 😋 mutta idea on siinä, että kun näkee pikkuisen vaivaa niin arkiset elementit muuttuu ihan toiseksi.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti