sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

25.3.2018

Hirveät uutiset sodista, tulvista, nälänhädästä ja kaikesta kauheasta turruttaa.En jaksa lukea/katsoa kaikkea sitä pahuutta mitä on meillä ja muualla. Periaatteessa pahatkin tapahtumat jäävät unohduksiin tuota pikaa kun jo seuraava katastrofi saa tilaa.....surullista.
Vastapainoksi sitten tehdään "väkisin" viihdeohjelmia joiden on kai tarkoitus irrottaa ajatuksia positiivisempaan suuntaan ? Ennen muinoin oli amerikkalaisissa tv-sarjoissa valmiiksi nauretut taustat; nyt kun ne alkavat olla pois muodista niin kaikenmoista muuta ns. hauskaa yritetään meille syöttää. No oma valinta mitä katsoo tai jättää katsomatta.
Mutta sisustus -ja ruokaohjelmia haluan katsoa. Remonttimuutoskohteiden helppous viehähtää ja huvittaa kun on itse möyrinyt niin monen remontin keskellä. Ja toisaalta hirvittää kun niin paljon revitään turhaan pois ja uutta tilalle. Toki hienoa saadaan kun ammattilaisia on paljon eikä mikään mitään maksa !! mutta kuka ihan oikeasti sitten haluaa että joku toinen sisustaa huushollisi viimeistä kukka-asetelmaa myöten.Ja miltä koti näyttää kun siihen tuodaan elämisen merkit.


Mutta nyt alkoi kesäaika ja odotetaan Pääsiäistä tulevaksi; siinä sitä iloa kerrakseen !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti