sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

18.3.2018

Jotenkin tuntuu, että aika mennä vilistää niin nopsasti. Viikko vierähtää ihan itsestään ja kuukausikin on yksi hujaus.....nyt jo ollaan liki kesäaikaa ja pitää yrittää nauttia siitä, että päivät valoistuu kovaa kyytiä.Enkä selvästikään ole enää yhtä "tuottaisa" kuin ennen.Eikä toki pidäkään touhuta aamusta iltaan mutta mielessä ja suunnittelun asteella olisi niin paljon kivaa  tekemistä.
Ja ettei Pääsiäinen nyt vilahtaisi ohi liian kiihkeällä tahdilla niin aloitin jo pikku hiljaa koristelun 😏Minulla ei ole koskaan ollut NIIN kiire että valmistaisin ruokaa mikrolla; en ole sitä edes aina omistanut. Mielestäni mikrossa lämmitetty ruoka ei maistu vaan  yhtä hyvälle. Mutta ainahan voi mielenpiteensä kääntää ? . Ostimme nimittäin  heräteostoksena eurolla perunoiden keitinpussin mikroon ja pitihän sitä heti testailla.
6 minuuttia ja 8 perunaa. No voittihan siinä jokusen minuutin mutta luultavasti jatkossa jaksan odottaa ne vaaditut lisäminuutit ja keitän perunani vanhaan malliin vedessä ja kattilassa !
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti