07.07.2025
Kuten uhosin niin purin vielä makkaramassan kuoristaan ja tein siitä soosia. Lisäsin vain vähän kasviksia ja kasvislientä. Hyvää uusien pottujen kanssa.
Ja kuten kuvasta näkyy niin padat porisee muutenkin 😀. Oikealla ns. kasvismakkarakastike.Joskus kaupassa käynti on vähän hätäistä eikä muista mitä kaapissa on ja vallankin jos meistä kumpikin käy itsekseen kaupassa niin kaappiin kertyy väkisin kaikenlaista. Molemmat on napanneet vaikkapa persikka/nektariinirasiat ja kun niitä ei heti tule syötyä niin pilaantuvat helposti. Ja sehän ei sovi olleenkaan.
Vasemmalla kattilassa porisee persikkahilloke johon laitoin mausteeksi myös kuivattua minttua. Se on tosi hyvää vaniljajäätelön, lettujen, vohveleiden....kanssa.
Artulle taas ostetaan aika usein kanaa (usein niitä suikaleita) ja se syö niistä sen minkä syö ja loput paistan tuleviin tarpeisiin....Hellalla oli siis tällä kertaa pelkkää hävikkiporinaa 😉.
Ympäri mennään ja... Keittiön sivupöydällä makaa viisi (tyhjennettyä ja) pestyä hillopurkkia. 😁
VastaaPoistaHyvää alkanutta viikkoa!
Nopeasti ja helposti tulee tuo pesikka/nektariinihillo. Oli hillosokeria kaapissa niin sitä käytin.
VastaaPoistaKiitos sitä samaa; tosin alkaa jo pikkuhiljaa kyllästyttää tämä harmaus. Aurinkoa on kyllä luvassa....mutta vasta sateiden jälkeen :-).
Hillosokeria kaapissa, tsek! 😅
PoistaPersikka/nektariinihilloon et kyllä pety !
VastaaPoista