sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

 8.3.2021

Ruokaa tehdessä tykkään kuoria, pilkkoa,suikaloida ; se on mielestäni jopa sellaista rauhoittavaa meditatiivista puuhaa, mutta sen sijaan minkä tahansa raaka-aineen raastaminen tökkii.Useimmiten en viitsisi kaivaa mitään raastinrautaa kummempaa vehjettä esiin kun esimerkiksi yleiskoneen kokoaminen ja osien putsaaminen vie mielestäni turhan paljon aikaa. Onneksi meillä asuu "Kari -raastin", joka hoitaa homman hyvin perusraastimella ja tulosta syntyy nopeasti.

Mielestäni on kätevää säilyttää jääkaapissa raastekulho ja sitä voi sitten syödä lähes milloin vain ja minkä kanssa tahansa.Ja jos sitä jostain syytä jää niin se on helppo nakata lisukkeeksi mihin tahansa ruokaan....keittoon, kastikkeeseen, munakkaaseen.....

 


Tässä perusraastetta eli valkokaali, porkkana ja mandariini ja kostukkeena feta-kuutioiden mausteliemi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti