sunnuntai 28. maaliskuuta 2021

 29.3.2021

En ole innokas pihvien paistaja koska lopputulos on harvemmin toivotunlainen ja jos meillä lihaa syödään niin se useimmiten haudutetaan jossain pataruoassa.Saimme kuitenkin lahjaksi peuran sisäpaistin ja jo ihan lahjan antaajaakin ajatellen päätin yrittää valmistaa sen oikein sääntöjen mukaan.Etten pilaisi hyvää lihaa suotta.

Useampikin ohje piti lukea ennakkoon ja valita niistä sitten itselle sopivin.Vähän karsastin sitä että lihan sisälämpötila olisi vain 58 astetta uunista ottamisen jälkeen, mutta kerrankin päätin uskoa lukemaani. Ja panostus kannatti....en muista milloinka viimeksi olisi syönyt niin hyvää (suorastaan ravintolatason) lihaa.

Tämä siis itselle opiksi ja ojennukseksi, että ainkin välillä kannattaa tehdä asioita ihan oppikirjan mukaan ......

 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti