perjantai 3. huhtikuuta 2020

4.4.2020

Olen luonteeltani varautuja ja ennakoija.Se tulee esiin vaikkapa matkalle lähtiessä kun pakkaan varoiksi lääkkeitä, kokkausasioita tai vaatteita ja varusteita lähtöön kuin lähtöön. Eikä tarvita mökkimatkaa kummempaa kun pakaasit on täynnä vaikka periaatteessa mökeillä on valmiina  kaikki tarpeellinen. Kari on totaalinen vastakohta ja hän pärjää kaikkialle yhdellä mustalla pienellä kassilla mennäänn sitten minne tahansa.Onneksi .....ei autoon määräänsä enempää mahtuisikaan 😉.
Mielstäni monta kiperääkin tilannetta on kuitenkin tullut pelastettua kun "on mistä ottaa"?

Koronaan varautuminen siis on ollut toinen luontoni , mutta totuuden nimissä ruokaa voi hamstrata kuitenkin vain rajallisen määrän ja kauppaan on pakko mennä välillä.
Eilen olin täydentämässä varastoja ja kauppareissun tekeminen sai ihan uusia piirteitä kun piti tarkkailla myös kanssaostajia.Olenko riittävän kaukana muista ja mistä kautta kuljen ja miten toimin kassalla oikein.Pääosin kaikki sujui aika mallikkaasti mutta ihan kaikki eivät vielä ole omaksuneet turvavälin tärkeyttä ja kassalla helposti tulee sumaa kun suurin osa ostaa reilusti tavaraa.
No yksi kauppakeikka on taas koettu ja kaapit täynnä ; näillä mennään....

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti