tiistai 28. huhtikuuta 2020

28.4.2020

Wappu lähenee ja sehän tietää taas jotain vähän erityisempää syötävää 😋. Tein tänääm jo valmiiksi ruislastuja jotka olivat aikoinaan taattu tuote pitopöydässä.....ja myös loppuivat aina kesken teki niitä kuinka paljon tahansa.Mutta helppoja toteuttaa.

Maalahden limppu tai tänään käyttämäni saaristolaisleipä siivutetaan mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi. Sivellään voisulalla ja uuniin 220 asteeseen n. 5 minuuttia. Jos haluaa kikkailla voi lastut kääntää lämpiminä kaulimen päällä sipsin malliin mutta sen yleensä jätän tekemättä. Säilyy hyvin pari päivää ....jos säilyy.
Toinen vappuun sopiva ohje on mielestäni "Caprin piiras" ja siitä on aina tullut mehukas ja maukas ja käy hyvin myös kasvsivaihtoehdoksi.Ohessa paljon kokenut reseptini.


Näillä sitä päästään asiassa alkuun.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti