11.4.2020
Pääsiäislammasta on tullut ajan saatossa laitettua monella tapaa. Tänä vuonna kun kaupassa käydään harvoin ostin karitsanpaistin hyvissä ajoin ja sen vuoksi sitä tuli marinoitua peräti neljä päivää.
Marinaadiin laitoin omenasiideriä, valkosipulia,suolaa, timjamia, rosmariinia, laakerinlehtiä ja öljyä.
Paisti muhi yön yli uunissa 80 asteessa ja ah ja voih miten mureaa ja maukasta siitä tuli.
Soosi keittyi paistinliemestä ja kyytipoikana valkosipuliperunaa ja rakuunaporkkanoita.
Ja vasta pitkien päiväunien jälkeen oli tilaa mämmille ja vaniljakastikkeelle 😋
Pääsiäislammasta on tullut ajan saatossa laitettua monella tapaa. Tänä vuonna kun kaupassa käydään harvoin ostin karitsanpaistin hyvissä ajoin ja sen vuoksi sitä tuli marinoitua peräti neljä päivää.
Marinaadiin laitoin omenasiideriä, valkosipulia,suolaa, timjamia, rosmariinia, laakerinlehtiä ja öljyä.
Paisti muhi yön yli uunissa 80 asteessa ja ah ja voih miten mureaa ja maukasta siitä tuli.
Ja vasta pitkien päiväunien jälkeen oli tilaa mämmille ja vaniljakastikkeelle 😋
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti