maanantai 23. maaliskuuta 2020

23.3.2020

Lounaskahvilan emäntänä yksi haastavimmista asioista oli suunnitella seuraavan viikon ruokalista.
Piti kehitellä lämmin ruoka ja sille kasvisvaihtoehto, keittolounas ja salaattiannos ja siinä samassa viritellä salaatti- ja leipäpöytään sopivasti vaihtelua.Välillä tuntui, että samat ruoat pyöri liian tiuhaan tahtiin ja siksi oli hyvä olla varalla vaikka jokin teemapäivä ja pizza/hampurilaispäivä oli aina yksi suosituimmista; niin kummalta kuin se tuntuukin.
Tänään tuota asiaa muistelin kun mietin mitä keittoa alkaisi keitellä. Meillä syödään paljon arkena keittoja kun ne antavat pelivaraa aikatauluihin ja paranevat päivästä toiseen.Ja keittojahan on ihan mahdottomasti erilaisia kunhan vähänaikaa miettii.Päädyin italialaiseen minestronekeittoon ja parhaillaan leijuu aikas ihana valkosipulin ja yrttien tuoksu 😋.
 Ja vielä asiasta toiseen, postiluukusta kolahti ilmainen aikakauslehti.....aika hauska tähän maailman tilanteeseen !





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti