lauantai 14. maaliskuuta 2020

15.3.2020

Ihanaa kun aurinko herättää 🌞ja mikä on sen parempi ulkoilusää kun pieni pakkanen, kuiva keli ja auringonpaiste.Nyt pitää alkaa nauttia kevään tulosta kaikin aistein.Olo on vähän kuin karhulla joka pistää nenänsä ulos pitkän talvihorroksen jälkeen.JEE; talvesta selvittiin sittenkin.
Ostin pienen kevyen kasvihuoneen taimikasvatusta varten kun ikkunalaudat ei enää riittäneet.Ajattelin että sen voin sitten siirtää uloskin kun sää sen sallii.Olin jo koulinut tomaatit, chilit ja lehtikaalin kun eilen koko systeemi romahti ja kaikki taimet huiskin haiskin lattialle. Kerrankin olin hyvin merkannut mikä on mitäkin mutta nyt kaikki yhtä suurta sotkua. Märkää multaa kaikkialla !
Pelastin tietysti kaiken  sen minkä voin ja yritin ajatella että tulipahan sellaista luontaista karsintaa. Oma moka kaiken kaikkiaan kun olin ehkä vähän huterasti koonnut koko kehikon mutta aina ei voi onnistua 😉.
Mutta onnistumisesta puheenollen olen erityisen taitava kokkaamaan sipulikeittoa;se on aina yhtä herkullista vaikken mitään reseptiä käytäkään. Tällä kertaa keltasipulia, purjoa , valkosipulia ja timjamia...hauduttelin nelisen tuntia ja voila`...Ei kommentteja: