sunnuntai 6. toukokuuta 2018

6.5.2018

Onneksi tulee säästettyä lähes kaikkea "tarpeellista"  ja sain kuin sainkin tehtyä ötökkähotellin vaikkei peltisaksia mistään vastaan tullutkaan. Löysin juuri sopivan verkon palan ja katoksi jonkun turhan peltipalan. Nyt vain toivotetaan ötökät tervetulleiksi ! Paikaksi valikoitui liiterin lämmin seinusta.

Ja ihan niinkuin muinakin vuosina kesäpäivä yllätti tänään.....VAU !  Ykskaks pitikin pukeutua kesäsisesti t-paitaan ja shortseihin vaikka alkuviikosta vielä oli pipo päässä ja villahousut jalassa.Aina vain se kevät osaa yllättää.
Varma kevään merkki on myös se  , että katsastan maalitilanteen. Lähinnä mitä käyttökelpoista on tarjolla talven jälkeen.....

Ja ainahan jotain pientä pintaremonttia pitää tehdä. Nyt maalasin kellarin oven, pihapöydän ja vähän puupintoja öljysin. Puuha on mukavaa aina siihen asti kun tulee pensseleiden pesu vastaan....mieluummin ostaisin vain ihan halpoja suteja ja heittäisin sitten ne pois....luonto vaan ei oikein anna sellaista periksi.

Aloitin myös jo näin aikaisin nokkosveden teon kun muina vuosina olen odottanut kauemmin nokkosten kasvamista. Nokkosvesi on hyvää kastelulannoitetta ; ainoa haitta on hirveä haju kun niitä useampi viikko "kypsytetään".

Kannellinen aski on ihan must !

Ei kommentteja: