10.12.2017
Arkena meillä syödään "arkisesti" itsetehtyä yksinkertaista perusruokaa. Viikonloppuisin on sitten mukava kikkailla erilaisia reseptejä.Nitähän on maailma pullollaan.
Eilen innostuimme taas kerran väsäämään sushia ja tosi maukasta siitä tuli vaikka Kari ei ollutkaan ihan tyytyväinen rullien ulkonäköön.Mutta maku edellä eikös ?
Eilen täytteeseen laitoimme kevätsipulia, kurkkua, lohta ja wasabia riisin kaveriksi.
Oikeanlasien riisin valmistaminen on monivaiheista puuhaa ja kuuleman mukaan oikeassa sushiravintolassa harjoittelija keittää pelkästään kaksi vuotta riisiä ennenkuin pääsee urallaan eteenpäin.
Itse kokkailussa on vain harmillista se että pitää ostella monenmoisia tarveaineita ja sitten kaapeissa jos jonkinlaista pulloa ja purnukkaa.Tapanani ei ole heittää ruokaa tai tarveaineita pois vaan pyrin kierrättämään ihan kaiken ja siinä sitä luovuutta välillä kaivataan.
Tosin eilisestä ei jäänyt mitään ylimääräistä 😋
Arkena meillä syödään "arkisesti" itsetehtyä yksinkertaista perusruokaa. Viikonloppuisin on sitten mukava kikkailla erilaisia reseptejä.Nitähän on maailma pullollaan.
Eilen innostuimme taas kerran väsäämään sushia ja tosi maukasta siitä tuli vaikka Kari ei ollutkaan ihan tyytyväinen rullien ulkonäköön.Mutta maku edellä eikös ?
Eilen täytteeseen laitoimme kevätsipulia, kurkkua, lohta ja wasabia riisin kaveriksi.
Oikeanlasien riisin valmistaminen on monivaiheista puuhaa ja kuuleman mukaan oikeassa sushiravintolassa harjoittelija keittää pelkästään kaksi vuotta riisiä ennenkuin pääsee urallaan eteenpäin.
Itse kokkailussa on vain harmillista se että pitää ostella monenmoisia tarveaineita ja sitten kaapeissa jos jonkinlaista pulloa ja purnukkaa.Tapanani ei ole heittää ruokaa tai tarveaineita pois vaan pyrin kierrättämään ihan kaiken ja siinä sitä luovuutta välillä kaivataan.
Tosin eilisestä ei jäänyt mitään ylimääräistä 😋
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti