sunnuntai 10. joulukuuta 2017

10.12.2017

Arkena meillä syödään "arkisesti" itsetehtyä yksinkertaista perusruokaa. Viikonloppuisin on sitten mukava kikkailla erilaisia reseptejä.Nitähän on maailma pullollaan.
Eilen innostuimme taas kerran väsäämään sushia ja tosi maukasta siitä tuli vaikka Kari ei ollutkaan ihan tyytyväinen rullien ulkonäköön.Mutta maku edellä eikös ?
Eilen täytteeseen laitoimme kevätsipulia, kurkkua, lohta ja wasabia riisin kaveriksi.
Oikeanlasien riisin valmistaminen  on monivaiheista puuhaa ja kuuleman mukaan oikeassa sushiravintolassa harjoittelija keittää pelkästään kaksi vuotta riisiä ennenkuin pääsee urallaan eteenpäin.


Itse kokkailussa on vain harmillista se että pitää ostella monenmoisia tarveaineita ja sitten kaapeissa jos jonkinlaista pulloa ja purnukkaa.Tapanani ei ole heittää ruokaa tai tarveaineita pois vaan pyrin kierrättämään ihan kaiken ja siinä sitä luovuutta  välillä kaivataan.
Tosin eilisestä ei jäänyt mitään ylimääräistä 😋


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti