sunnuntai 19. marraskuuta 2017

19.11.2017


Ensimmäiset pilvenhattarat ilmaantuivat taivaalle, mutta hajosivat ennenkuin ehtivät tänne asti eli
aurinkoinen sää jatkuu.

Merivesi on tosi kirkasta ja mielestäni jopa lämpimämpää kuin hotellin altaan vesi ? Uimarannat ovat hienohiekkaisia ja niiden lisäksi löytyy pieniä kallioisia poukamia josta voi pulahtaa uimaan.
Ja kalastajat valtaavat rannat ennen uimareiden tuloa ja siitä aasinsiltana päiväruokaan.....
 Sunnuntaisin syödään aina vähän paremmin eikös vain ja siksi ostin tänään kuningaskatkarapujaValkosipuliöljyssä paistettuna.....aah.  Ateria jonka muistan pitkään.
Ja vaikka keittotila täällä ei ole suuren suuri niin kokkaaminen sujuu ihan mukavasti.Kaikki tarpeellinen löytyy.
Ja hyvän kahvin ystävänä päänvaivaa aiheuttaa aina uudessa kohteessa kahvin valmistus; milloin puuttuu keitin, milloin suppilo ja joskus ei löydy kaupoista suodatinpaperia jne jne....
Ratkaisin tällä kertaa ongelman ottamalla mukaan Ikean pikkupannun ja nyt on aamu- ja päiväkahvit taatut.

Toisilla on taito matkustaa vähällä tavaramäärällä. Asia jota en itse  opi koskaan. Jos kohde on entuudestaan vieras en haluaisi lähteä heti alkuun ostoksille siksi , että tarvitsen sitä sun tätä; kaikkeahan toki saa paikan päältä mutta kun shoppailu ei kuitenkaan ole koskaan ollut ihan ykkösharrastukseni.
Tänään poikkesin kiinalaiskauppaan jossa on tilpehööriä  taatusti jokaiselle jotakin ja vähän ylikin. Menin oikeastaan katsomaan villalankatarjontaa, mutten innostunut tekokuitulangoista vaikka tosi upeissa väreissä niitä olikin.
Siellä oli panostettu jo Joulun odotukseen ja kaikenmoista koristetta  hyllykaupalla.Pitäsiköhän tämän vuoden joulukoriste ostaa täältä; saan ostaa vain yhden uuden koristeen joka vuosi eli suurta harkintaa pitää käyttää  😏.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti