maanantai 20. marraskuuta 2017

20.11.2017

Lähtee sitten itään tai lähteen kävelylle niin kaikkialla on kivin reunustetut levät kävelytiet ja pienetkin polut on reunustettu kivillä; ihan mahdoton homma on ollut niiden rakentaminen  ja vielä sekin että kasvillisuus on rehevää ja hyvin  hoidettua.Tarvitaan paljon työtunteja ja tekijöitä.

Tällä laajalla puutarha alueella  kasvaa ainakin oliiveja ja appelsiineja. Nyt tosin ihan aution näköistä.Vastapäätä tuota puutarha-aluetta oli tosi upea hotellialue; niin tiivisti suojattu ja vartioitu etten oikein saanut mistään kunnon kuvaa. Mutta loistelias puutarha allasalueineen ja upeat vanhat rakennukset.
Lottovoittajana voi sinne sitten palata.Matkan varaaminen on aina  aika haastellista...... . Ensin katsot sopivat halvat  lennot niin ettei tarvitse kauan kentällä virua tai montaa välilaskua kärsiä tai yöaikaan matkustaa. Sen jälkeen alkaa hotellin metsästys eli sopiva matka pitää olla kentältä, rannalta ja kauppojankin saisi joku olla lähistöllä. Sitten kun paketti on valmis ja lähdet sitä toteuttamaan niin jokin juttu on jo muuttunut sillä välin.Ja eikun alusta .....
Tämä tuli mieleen siksi että alunperin oli ajatus lähteä Alanyaan. Mutta lennot olivat aika surkeat odotuksineen ja välilaskuineen ja siksi päädyin tänne.
Varsinaista onnenkantamoista sillä luin juuri , että Alanyassa on trombivaara ja sataa lujaa jopa paikoitellen loskalunta. Nyt kävi taas  moukan tuuri !


Ei kommentteja: