tiistai 21. marraskuuta 2017

21.11.2017

Hups ja niin vain on viimeinen lomailupäivä meneillään.Huomenna  lento kotia kohti klo 11 ja perillä taitaa olla vähemmän aurinkoinen sää.Sohjoa ja lunta ?
Mutta toki kotiin on aina kuitenkin mukava palata.

Yhteenveto Mallorcasta on varmaan vähän puolueellinen koska sää on ollut koko ajan upea....tuuleton, aurinkoinen ja pilvetön ja sehän vaikuttaa ilman muuta.
Ja kaikkialla on siistiä, vehreää ja kaunista.MUTTA.
En luultavasti pitäisi olostani täällä parhaimpaan/pahimpaan sesonkiaikaan. Ripirinnan ravintoloita ja baareja ja turistiputiikkeja ja meno on varmaan sen mukainen.Ainakin pitäisi valita jokin muu kohde saarelta.
Talvisaikaan toki täällä viihtyisi pidempäänkin mutta kun katselin asuntojen hintoja niin kovin kallista on asunnon vuokraus; ostamisesta nyt puhumattakaan.
Yleiskäsitykseni Mallorcasta kuintenkin muuttui sillä olin aina mieltänyt sen sellaiseksi "Keihäsmatkojen" rymypaikaksi.Sitkeässä ovat mielikuvat.

Mietin löytyykö "piruja puskista" kuten kuvissa ,mutta kohdalleni ei ole osunut onneksi mitään ikävää.


Hienoa on myös  se, etten ole nähnyt yhtään kärsivää, huonokuntoista eläintä eikä kaduilla ole kerjäläsiä kuten niin monissa muissa matkakohteissa ; sellaiset asiat kun  jäävät aina ikävinä asioina mieleen pyörimään.

Tämä kujakatti nauttii selkeästi yksityislukaalistaan .

Mutta nyt siis näkemiin ja kuulemiin Mallorcalta tällä erää !
Ei kommentteja: