20.10.2017
Meillä häärää kaksi ihan erilaista kokkia keittiössä.
Kari tekee kaiken alusta loppuun tarkasti ja harkitusti. Hän hankkii kaikki reseptin tarvikkeet kunhan on enisn perehtynyt moniin erilaisiin reseptivaihtoehtoihin.Ja sitten mittaa ja punnitsee huolelliseti.
Kaikki onnistuu häneltä yleensä 97 prosenttisesti .....mitä nyt välillä suolan määrästä tulee sanomista.
Itse kokkaan lähes aina omasta päästä ja mitä kaapissa on- filosofialla.Tulee milloin mitä tulee mutta aina on saatu syodyksi. Mutta sen kerran kun sitten oikein hyvin onnistuu ei osaa enää samanmoista tehdä uudelleen; jotain vain sinne päin.
Asian ydin on kaiketi se että kukin kokkaa tyylillään 😍 ja hyvä jos kaksi vähän eri koulukunnan kokkia viihtyy samassa köökissä.
Meillä häärää kaksi ihan erilaista kokkia keittiössä.
Kari tekee kaiken alusta loppuun tarkasti ja harkitusti. Hän hankkii kaikki reseptin tarvikkeet kunhan on enisn perehtynyt moniin erilaisiin reseptivaihtoehtoihin.Ja sitten mittaa ja punnitsee huolelliseti.
Kaikki onnistuu häneltä yleensä 97 prosenttisesti .....mitä nyt välillä suolan määrästä tulee sanomista.
Itse kokkaan lähes aina omasta päästä ja mitä kaapissa on- filosofialla.Tulee milloin mitä tulee mutta aina on saatu syodyksi. Mutta sen kerran kun sitten oikein hyvin onnistuu ei osaa enää samanmoista tehdä uudelleen; jotain vain sinne päin.
Asian ydin on kaiketi se että kukin kokkaa tyylillään 😍 ja hyvä jos kaksi vähän eri koulukunnan kokkia viihtyy samassa köökissä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti