maanantai 8. joulukuuta 2025

 08.12.2025

Sytyn ilmeisen hitaasti kaikkiin muoti-ilmiöihin tai vaikkapa ruokatrendeihin. Hämäläistynyt 😊 ? Mutta nyt alkoivat avokadot kulhossa olla siinä kypsyydessä, että niihin piti tarttua.

 Leipälevite oli uhkaavasti loppumassa ja siksi tein avokadolevitettä joka kyllä on aina tehnyt hyvin kauppaansa. Kahdesta avokadosta tuli pieni purkillinen.

 Mutta entä se huippusuosittu avokadopasta. En ole tosiaankaan tehnyt sitä aiemmin mutta kerta se on ensimmäinenkin. Vähän mukaeltuna; kuinkas muuten. Lisäsin mukaan myös palasteltua tomaattia eikä meillä ollut oikein sopivaa juustokaan, mutta.... auraa oli paketin loppu ja tuollainen "ihmellinen pussi" juustokastiketta joten ne sai nyt kelvata. 


 Mutta ihan hyvää sitä tuli ja nopeasti ja vaivattomasti. Ei siis yhtään ihme, että on saavuttanut niin suuren suosion. 

4 kommenttia:

  1. Ai hitaasti sytyt, minä en syty ollenkaan hyvin monille trendeille, en ole esimerkiksi noista avokadoista tehnyt koskaan mitään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaikkia trendejä ja hassutuksia on niin paljon liikkeellä, että niistä tarttuu mukaan murto-osa jos aina sitäkään :-). Mutta paljon on myös mukavia ohjeita ja niksejä liikkeellä jos niitä vain malttaa ja viitsii lukea.

      Poista
  2. Ei syttynyt eikä sytyttänyt.
    Avokado, ei sitten millään.
    Makuasioita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Makuasioista ei todellakaan kannata kiistellä. Avokado oli minusta pitkään sellainen mauton , rasvaisen oloinen hedelmä ja ihmettelin kun siitä niin vouhotettiin. Mutta vuosien saatossa olen siihen jonkin verran tykästynyt. Tai juuri sen verran , että joskus ostan pussillisen kotiin ja sitten mietin mitä niistä tekisinkään :-).

      Poista