sunnuntai 28. elokuuta 2022

 28.08.2022

 

Olimme viettämässä synttäreitäni Porvoossa. Tohdimme jättää Artun kotiin vuorokaudeksi ja olimme poissa siis yön yli.

Reissun alussa kävimme Brunbergin tehtaanmyymälässä.Pusuja ostamassa tietty 💋.Moni kävijä joutui lähtemään sieltä tyhjin käsin kun pankkikorttimaksut eivät toimineet.Käteistä kun on niin harvoin nykyään kellään mukana.Me saimme kuitenkin mukaan juuri ne mitä havittelimmekin.

 


 

Sää suosi kerta kaikkiaan retkeämme ja aurinko helotti koko lauantaipäivän.Sen vuoksi kävelymatkat jäi aika lyhyiksi mutta onneksi hotelli oli ihan keskustassa ja lyhyt matka oli sekä vanhaan kaupunkiin että satamaan.

 




 


 

Olimme etukäteen suunnitelleet (minun toivomuksesta) että ruokapaikaksi valikoidaan kiinalainen ravintola ja niitähän oli torin ympärillä monia.Päädyimme Sakuraan ja hyvä valinta olikin.Sushin lisäksi perinteisiä kiinalaisia ruokia ihan liian kanssa 😋.Nämä kuvat Sakuran nettisivuilta.





Kaupungilla "lumpustelun" ja syömisen jälkeen kelpasi hyvin hotellin sauna ja sen jälkeen viileä huone takasi hyvät yöunet. Hyvän hotelliaamiaisen jälkeen (tosin kahvi turhan laihaa minun makuuni) oli jo kiire lähteä kotiin katsomaan miten Arttu on pärjännyt yksin kotona.Oli varmaan vähän ikävöinyt kun niin viihtyi sylissä kehräten ja seurasi joka askeella perässä.Hetken perästä pääsi taas omaan turvalliseen kissamaailmaansa....lauma on taas koossa 😻.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti