tiistai 1. joulukuuta 2020

 2.12.2020

JIPPII. Joulukuu alkoi ja marraskuu taltutettu.Joulun aloitus ja odotus  alkaa minulla 1.12 siis eilen ja  sommittelin jouluvaloja sinne sun tänne.Aina yhtä ihanaa saada tunnelmallisia lisävaloja huusholliin.

Kävin myös parturissa jotta tonttulakki sopisi paremmin päähän 😉. Kokeilin ihan uutta paikkaa ja tekijää. En tiedä onko sillä merkitystä mutta tällä kertaa leikkaaja oli bulgaarialainen ja hän heti oivalsi mistä on kyse.Eli hiukset lyhyeksi eikä sitten muuta.Sellaista palvelua saa yleensä vain ulkomailla.Jätetään kaikki (minun mielestäni) turha hipsuttaminen ja tupsuttaminen pois.

Sain myös kannatusta sille asialle etten ole käyttänyt shampoota hiusten pesuun yli kahteen vuoteen.Se kuulemma näkyy terveenä hiuspohjana ja hius "pesee itse itsensä" kunhan sille antaa tarpeeksi aikaa tottua uuteen  ekosysteemiin.Ihan sattumalta aikoinaan itse tuon kokeilun aloitin kesällä kun tuli uitua/saunottua joka päivä ja huomasin etten pesuainetta hiuksiini kaipaa.Ja kun sille tielle on nyt lähtenyt.....paluuta ei taida enää olla ?Ei kommentteja:

Lähetä kommentti