perjantai 4. syyskuuta 2020

 4.9.2020

Kun kerään Touhulasta satoa kotiin tuotavaksi jätän ne usein esille työpöydälle.On vain muka niin paljon helpompaa napata vihreää lautaselle ja ruoanlaittoon kun ne ovat houkuttelevasti näkösällä. Ja menekki on kuitenkin sen verran nopeaa ettei nahistumista ehdi tapahtua.



Ja lehtikaalia tulee niin paljon että sitä upotan lähes joka ruokaan. Nyt päätin kokeilla lehtikaalisipsejä.


Lueskelin erilaisia ohjeita ja tartuin sellaiseen ajatukseen että lämpö olisi mieto eli alle 100 astetta ja uunissa pitoaika reipas tunti. Sen ohjeen mukaan myös kaikki kaalin hyvät ominaisuudet säilyvät ja vihreä väri säilyy vaikka pinta onkin rapsakka.Ja se pitikin paikkaansa.....



Ja hyvä makupari =valkosipulihummus+lehtikaalisipsi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti