keskiviikko 8. heinäkuuta 2020

9.7.2020

Eilen tupsahti postin mukana IHANA yllätys.Kaunis kirja jonka Siskoni oli minulle ostanut. Voin sanoa, että ylipäätään rakastan kirjoja ja tämä sai suorastaan silmäni kosteiksi kauneudellaan.


Kyse ei ole mistään puutarhaoppaasta vaan sisältää upeita luonnonmukaisia kuvia ja pieniä ideoita kaikenlaiseen pikkutekemiseen. Mielestäni juuri sellainen kirja , joka pitää olla sopivasti esillä jotta sitä voi selailla ja ihailla ja etsiä inspiraatiota aina silloin kun sellaista kaipaa.
Siskoltani en saa ainoastaan kirjoja 😊vaan kun päivittäin puhelimissa puhutaan sivutaan aina välillä jonkinmoisia elämisen ohjeitakin Jonkin aikaa sitten oli puhetta siitä miten hyvä olisi keskittyä päivän mittaan johonkin asiaan kokonaisvaltaisesti. Itsellä on tapana "multitaskata" liikaa ja hosua ja häärätä monta asiaa yhtäaikaa.....varsinkin keittiössä puuhatessa. Nyt olen edes vähän pyrkinyt nauttimaan ja keskittymään siihen mitä milloinkin teen ja pysähtyä välillä tunnustelemaan, haistelemaan, kuuntelemaan.....jospa ikä tuokin mukanaan juuri tuollaista viisautta ja malttia ? Isosiskon neuvoja kannattaa jokatapauksessa  kuunnella 😉


Ei kommentteja: