30.7.2020
Suosin valmistaikinoita niiden helppouden vuoksi.Siinä kohtaa on usein mielestäni järkevää "oikaista". Parasta ehkä on taikinoiden käsiteltävyys....usein ovat ihan kuin muovailuvahaa.
Kokeilin vadelmapiirakkaan kauramurotaikinaa joka oli kuitenkin pettymys.Minusta turhan kuivan oloista mutta kuten kuvastakin näkyy....ei lässähdä reunoiltaan ja kun täyte on mehevä (vaniljarahka+kermaviili+1 kananmuna ) ei jää taatusti syömättä.
Vadelmasato on tosiaan niin huikea että niitä pitää käyttää nyt kaikissa muodoissa. Pakkanen pullistelee ja hilloakin olen keitellyt muutaman purkin. Mietin , että oliskohan kuivattaminen vaivan väärtti.....olisi ainakin helppo tapa käyttää ja säilyttää....
Suosin valmistaikinoita niiden helppouden vuoksi.Siinä kohtaa on usein mielestäni järkevää "oikaista". Parasta ehkä on taikinoiden käsiteltävyys....usein ovat ihan kuin muovailuvahaa.
Kokeilin vadelmapiirakkaan kauramurotaikinaa joka oli kuitenkin pettymys.Minusta turhan kuivan oloista mutta kuten kuvastakin näkyy....ei lässähdä reunoiltaan ja kun täyte on mehevä (vaniljarahka+kermaviili+1 kananmuna ) ei jää taatusti syömättä.
Vadelmasato on tosiaan niin huikea että niitä pitää käyttää nyt kaikissa muodoissa. Pakkanen pullistelee ja hilloakin olen keitellyt muutaman purkin. Mietin , että oliskohan kuivattaminen vaivan väärtti.....olisi ainakin helppo tapa käyttää ja säilyttää....
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti