perjantai 16. marraskuuta 2018

14.11.2018

Aina joskus kuulee jonkun sanovan, että tiettyjä ruoka-aineita pitää aina kaapista löytyä. No meillä on useimmiten mitä milloinkin , mutta muutama vakiosuosikki löytyy.
Näistä luottoaineista syntyy milloin tahansa sienimunakas tai sienirisotto tai mikä muu tahansa risotto ja tietysti aina voi tehdä sienisoosia tai sienikeittoa tai sienipiirakkaa tai tai..... intoudun muutenkin välillä tyhjäämään ruokavarastoa ja silloin syntyy mitä mielenkiintoisempia ruokia ja makuyhdistelmiä. Lounaskahvilan aikaan pyrin hyödyntämään samaa ajatustapaa mutta välillä oli kiusallista kun pyydettiin tekemään jotain samanalaista ruokaa / leipää /salaattikastiketta uudelleen kun en totisesti muistanut mitä milloinkin olin keitoksiini lisäillyt. Tulipahan ainakin kilpailtua ketjupaikkojen kanssa kun vaihtelua ja makuja oli kylliksi tarjolla.
Välillä tulee oikein ikävä niitä aikoja ja sitä hektistä ja haastellista työsarkaa vaikka toisaalta tiedostan aivan hyvin, että aikansa kutakin ja työn fyysinen puoli olisi jo liikaa tässä iässä. Mukavia muistoja ne vuodet kuitenkin aina herättää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti