sunnuntai 4. marraskuuta 2018

04.11.2018

Perjantaina oli aattopäivä ja "sittarissa" kova kuhina. Ihan kuin olisi pidempikin tauko luvassa kauppojen aukiolossa.Vai liekö kahvitarjous vetänyt väkeä liikkeelle 😉. Mutta Pyhäinpäivänä näytti sama ryysis jatkuvan; ainakin autoja oli kauppojen pihassa samalla lailla kuin arkilauantaisinkin ?
Taas tuli mieleen ne "entiset hyvät ajat" kun kaupat sulkivat ovensa lauantaisin viimeistään kahdelta ja kylä hiljeni sen myötä. Laskeutui lauantairauha eikä edes ärrää ollut josta jotain pitäisi käydä ostamassa. Sillä mentiin mitä kotona oli ! Kauppiaskin sai lepopäivänsä ja ainakin suurin osa ihmisistä sai tarvitsemansa katkon ja lepohetken viikon päätteeksi.Lauantaisauna kruunasi kaiken ja  sunnuntaihan oli automaattisesti lepopäivä.Vaikkei nyt kirkossa kävijä olisikaan ollut niin päivä pyhitettiin oleiluun ja kyläilyyn.
Nyt pyörä pyörii ihan koko ajan ja ihmiset menee ja tulee ihan kuin riivattunuina kun mikään tai kukaan ei katkaise menemisen meininkiä.Ei ihme, että uupumusta ja sen tuomia lieveilmiöitä on luettavissa ja nähtävissä joka paikassa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti