maanantai 27. syyskuuta 2021

 28.09.2021

Onneksi olen joutunut käymään aika harvoin lääkärissä.Työaikana työterveydessä hoitui asiat mutta jo siellä oli toiveena, että pääsisi aina samalle sille itselle luottamusta herättävälle lääkärille. Ettei ihan kaikkea tarvitse aloittaa alusta vaan jonkinmoinen kontakti on jo valmiiksi luotuna.Työterveyden jälkeenkin olen saanut ihan hyvää hoitoa myös perusterveydenhoidon puolella niissä pienissä ongelmissa joiden vuoksi olen sinne mennyt.

Eilen kävin gynekologilla ja sillä käynnillä varsinkin korostuu luottumus lääkäriin.Tampereelta muutettuani kävin vielä  vuosia siellä tutulla lääkärillä; mielestäni se oli vaivan väärtti vaikka vähän pitkä lääkärimatka olikin.Sittemmin hän lopetti vastaanoton ja jouduin valitsemaan uuden paikan.Muutamia vastaanottoja on tullut kokeiltua Hämeenlinnassa , mutta nyt vasta löytyi sellainen lääkäri johon heti muodostui sellainen oikeanlainen tunne.Ensinnäkin ei ole kiireen tuntua ja toisekseen puhutaan samalla tasolla samaa kieltä. 

Mistä kaikesta sellainen kemia ja luotto tulee.....se on kaiketi vain sitä ihmisten välistä kommunikointia ja on loppujen lopuksi aika pienistä asioista kiinni. Nyt tiedän  mihin jatkossakin menen !

 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti