maanantai 16. elokuuta 2021

 16.8.2021

Kaupunki kutsuu välillä ja kovin helpolta tuntuu aina kaikki askareet kun lämmin vesi tulee hanasta ja sitä rataa.....Touhula-kausi ei ole vielä päätöksessään , mutta näitä sadepäiviä voi välillä  viettää kotonakin kun kasvien kastelu hoituu taivaalta.

Meille on vakiintunut pahe lauantain kauppareissulla ja mukaan tarttuu lähes poikkeuksetta sushia.Nyt lähdettiin sitten ihan hifistely linjalle ja ostettiin tuollainen kattaussetti. Ihan täysin turhuutta, mutta aina ei osaa olla kovin järkevä.

 

 

Ja mukavaltahan se kattaus sitten näytti ja juuri sopivan kokoinen setti meidän sushiannoksille.


 

Ei olla pitkään aikaan viitsitty itse vääntää susheja, mutta talven tullen voisi taas kokeilla sitäkin näpertelyä.

Omenoita "satelee" sen verran paljon, että ajattelin käyttää niitä myös leipomiseen.Olen ollut velkaa Touhulan polttopuista kakun verran ja nyt sitten lunastamaan lupaus ja omenakakun tekoon.Ohjeen löysin netistä "Kakkuviikarin vispailuja"-sivustolta.Pohjaksi paistoin valmistaikinasta kauramuropohjan.

 

 

Ohjeen mukaan kakku ei vaadi seurakseen vaniljakastiketta tai jäätelöä ja juuri siksi sen ohjeeksi valitsinkin.Mutta kun olin ostanut purkin Valion vaniljakreemiä vatkasin sen ja kermapurkin vaahdoksi.Eipä se lisuke  ainakaan asiassa haittaa 😋.Toivottavasti puunkaatajille maistuu !

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti