31.1.2021
Kerran aiemmin kokeilimme paistaa blinejä , mutta kumpikaan ei niihin silloin oikein ihastunut.Eilen otettiin sitten uusintakokeilu ja nyt seurattiin tarkasti keittiömestari Risto Mikkolan ohjetta.Blinitaikina tehdään tattarijauhoista ja laitetettiin tekeytymään jo edellisenä iltana. Taikinasta tuli tosi kuplivaa ja kuohkeaa kuten tähtäimessä olikin.
Kari paistoi blinit valurautapannussa ja minua vähän kauhistutti voin runsas määrä 😁
Lisukkeiksi tehtiin kolmea sorttia eli mäti- , tartar- ja kasvisversio
Yritettii syödä pitkän kaavan mukaan hitaasti ja nautiskellen
Harmillista vain että blinit ovat niin ruokaisia ja täyttäviä että raja tuli liian pian vastaan. Mutta nyt löytyi ohje jonka mukaan niitä tehdään toistekin.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti