12.1.2018
Viikon ruokavinkki .....tai paremminkin muistutus miten maukasta borss-keitto on !
Siivosin joulun jäljiltä jääkaappia ja "löysin" pussin punajuuria.Tällä kertaa keitto syntyi siis punajuuresta, omasta hapankaalista ja joulukinkkukuutioista. Smetanan kanssa pakkaspäivänä maistui erityisen hyvältä.
Muutenkin nyt eletään oikeaa keittoaikaa ja pitää vain välillä muistuttaa itseään mitä kaikkia ihania keittoja onkaan. Siihen hommaan on kiva plarailla keittokirjoja....ja meillähän niitä riittää.
Vaikka netti on pullollaan ruokaohjeita ja lehdissä ja telkkarissakin vihje poikineen meistä on siitäkin huolimatta tarpeen omistaa keittokirjoja.Ihan kaikki ei edes mahtunut kuvaan.....😉
Viikon ruokavinkki .....tai paremminkin muistutus miten maukasta borss-keitto on !
Siivosin joulun jäljiltä jääkaappia ja "löysin" pussin punajuuria.Tällä kertaa keitto syntyi siis punajuuresta, omasta hapankaalista ja joulukinkkukuutioista. Smetanan kanssa pakkaspäivänä maistui erityisen hyvältä.
Muutenkin nyt eletään oikeaa keittoaikaa ja pitää vain välillä muistuttaa itseään mitä kaikkia ihania keittoja onkaan. Siihen hommaan on kiva plarailla keittokirjoja....ja meillähän niitä riittää.
Vaikka netti on pullollaan ruokaohjeita ja lehdissä ja telkkarissakin vihje poikineen meistä on siitäkin huolimatta tarpeen omistaa keittokirjoja.Ihan kaikki ei edes mahtunut kuvaan.....😉
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti