perjantai 12. huhtikuuta 2024

 

 13.04.2024

 

Värihaasteessa on meneillään nyt sininen väri ja ensin ajattelin, että sitähän meiltä löytyy. Väärässä olin. Sinistä löytyi yllättävän vähän. Jotain sentään.....



Strömsön neuleen tein aikoinaan sinisten farkkujen kaveriksi. 

Ja vanhoista farkuista ompelin viime kesänä  Touhulassa "soittokassin" eli nuoteille, nuottitelineelle ja huilulle sopivan kokoisen.



Sinisiä takkeja löytyi muutama. Nuo saa kohta jo pistää talviteloille 👍.



Työkaluja....




Ja kirjoja sekä kirjahyllystä (joskus yritin jaotella niitä värin mukaan; mutta siitä olen luopunut jo kauan sitten 😂)


 

Ja myös kirjaston kirjoja sinisissä savyissä



 Keittiössä silmään osui muutama sininen juttu





Ja  vesimittarin väri pitää tietysti  olla sininen



Ja Artulla pitää poikakissana olla sininen huopa 😻. Siinä saa parhaat unet.




Mutta paljon paljon vähemmän sinistä väriä meiltä löytyy kuin alunperin kuvittelin 💙. Kiva haaste Repolaiselta kun tulee katseltua kotia vähän eri silmin; värisilmin 😉.






4 kommenttia:

  1. Monenlaista sinistä löytyi teiltäkin. Minun silmiini osuu meillä vielä vaikka mitä sinistä, mitä olisin voinut kuvata, mutta eipä ne osuneet eilen 😄

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin pikaisen kierroksen tein minäkin kun nuo kuvat otin ja ainakin vaatekaapista olisi löytynyt monta sinistä ruutu tai raitapaitaa. Uutta väriä odotellessa :-).

      Poista
  2. Hienoa, että Artun hengitysvaivat helpottivat. Läheisestä on aina huoli, on se sitten eläin tai ihminen. Eläin ei osaa edes kertoa vaivoistaan.
    Tämä on niin hauska haaste, kun se saa ihmiset kulkemaan kameran kanssa ympäri huushollia. Tuo suolakuva saa väkisinkin hymyn huulille ;) Hieno soittokassi, joka jo itsessään on taiteellinen!

    VastaaPoista
  3. Huoli on sellainen juttu joka kulkee takaraivossa huomaamatta vaikka kuinka ajattelee, että on asioita joille ei kertakaikkiaan voi mitään. Olen myös luonteeltani huolehtija :-).
    Kiitos kassikehuista. Touhulassa taidan olla enemmän luova kuin mitä kotona olen joten ilmeisesti ympäristöllä ja ainakin fiiliksellä on merkitystä mitä saa aikaan.

    VastaaPoista