sunnuntai 7. huhtikuuta 2024

 08.04.2024

 

Lauantaiaamuna Arttu oli kipeä. Sen kehräämien kuulosti ihan joltain koneen rohinalta 🙀.Meidän yleensä käyttämä eläinlääkäriasema on viikonloppuisin kiinni joten sinne en voinut edes soittaa neuvoja kysyäkseni. Päätettiin sitten vain seurata tilannetta kun se kuitenkin söi ; tosin tavallista vähemmän ja joi vettä eikä se nyt muutenkaan  ihan kovin sairaalta vaikuttanut. Nukkui tosin paljon ja hyvä niin.Seurattiin siis lauantai  ja eilinenkin ja huoli koko ajan takaraivossa kuinkas muuten.

Tänä aamuna rohina on jo paljon hiljaisempaa ja taitaa se kissan ties monesko henki taas viedä voiton 😻.Ehkä se olikin vain vilustumista kun se niin mielellään istuskelee ulkona vaikka olisi vähän kylmempääkin. Karvahousut ei ehkä aina lämmitä tarpeeksi ; ainakaan vanhusta 😉.


Arttukin huitelee jo liki 88 ikävuotta ihmisen iässä joten kaikenlaista kremppaa on odotettavissakin. Tärkeintä on kuitenkin aina, ettei kissa kärsisi turhaan mistään vaivasta 💙. Toivotaan vain, että säikähdyksellä selvittiin tästäkin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti